Selver koondab ametikohti

06. märts 2014, 00:00

Selver koondab osa ametikohti ning pakub töötajatele ettevõttes asemele uut tööd. Eesmärgiks on ettevõte efektiivsemaks muuta.

Pressiesindaja Annika Vilu ütles, et tegu on töö ümberkorraldamisega Selveri kontoris ja kontsernisisese sünergia tugevdamisega. “Räägime vähem kui kümnest ametikohast 2300 töötajaga organisatsioonis. Seejuures ei tähenda see iga ametikoha puhul inimeste koondamist, sest mitu töötajat on võtnud vastu teise tööpakkumise Selveris. Iga organisatsioon peab ajaga kaasas käima ja muutused on normaalne osa äriprotsessist,” ütles Vilu. Ettevõtte tegevjuhti Andres Heinverit ei õnnestunud Äripäeval tabada.

Vilu sõnul on Selveri tegevuse optimeerimine pidev protsess ja selle tulemustest on vara rääkida.

Dividend väiksem. Tallinna Kaubamaja teatas 3. märtsi börsiteates, et aktsionäride üldkoosolekule tehakse ettepanek maksta kuni 31. detsembrini 2013 kogunenud jaotamata kasumist dividende summas 6 109 000 eurot.

Võrreldes eelmise aastaga on dividend rohkem kui poole väiksem. Kui mullu maksis Kaubamaja dividendi 35 senti aktsia kohta, siis nüüd on dividend aktsia kohta 15 senti. 31. detsembri seisuga oli kaubamajal jaotamata kasumit 72 387 000 eurot.

Kaubamaja neljanda kvartali puhaskasum suurenes võrreldes 2012. aasta neljanda kvartaliga 8,9%. Käive suurenes sama ajaga 8,5%. Kontserni mullune käive kasvas 6,6%, 498,7 miljonile eurole. Puhaskasum vähenes 16,3%, 17,5 miljonile eurole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2014, 20:12
Otsi:

Ava täpsem otsing