Global Finance nimetas Nordea Eesti parimaks pangaks

25. märts 2014, 16:50

Rahvusvaheline finantsajakiri Global Finance avaldas iga-aastase uuringu põhjal nimekirja maailma parimatest pankadest arenevatel Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel. Edetabelis on finantsajakiri hinnanud Eesti parimaks pangaks Nordea.

„See tunnustus läheb meile korda ka kui väärt tagasiside klientidelt, kuna rahvusvahelise raporti tulemuste koostamisel on lisaks analüütikute hinnangule võetud arvesse ka ettevõtete juhtide arvamust. Head tulemused ergutavad meid kindlasti pingutama, et olla ka edaspidi kõige kliendikesksem pank kohalikul turul,“ ütles Nordea Eesti panga juht Andreas Laane.

Global Finance hindab parimate väljaselgitamisel pankade varade mahu kasvu, tegevuse kasumlikkust, strateegilisi suhteid, klienditeenindust, konkurentsivõimelist hinnakujundust ning uuenduslikke tooteid. Esimest korda kontrolliti tulemuste usaldusväärsust ka lisaküsitlusega ajakirja ettevõtjatest lugejate seas, vahendas Nordea oma pressiteates.

Global Finance koostab eksklusiivset ülevaadet arenevate turgude pankadest pangandussektori analüütikute ja ettevõtete juhtide sisendi põhjal juba 21. aastat järjest.

Nordea pälvis parima panga tiitli veel ka Lätis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2014, 16:50
Otsi:

Ava täpsem otsing