FOTOD: Taavi Rõivase valitsus astus ametisse

1321-aripaev 26. märts 2014, 15:29

Peaminister Taavi Rõivase valitsus astus täna ametisse ametivande andmisega riigikogu ees.

Peaministri ettepanekul kuuluvad uue valitsuse koosseisu: haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski, justiitsminister Andres Anvelt, kaitseminister Sven Mikser, keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kultuuriminister Urve Tiidus, majandus- ja taristu valdkonna eest vastutav minister Urve Palo, väliskaubanduse- ja ettevõtluse eest vastutav minister Anne Sulling, rahandusminister Jürgen Ligi, sise- ja regionaalminister Hanno Pevkur, sotsiaalhoolekande eest vastutav minister Helmen Kütt, tervise- ja töövaldkonna eest vastutav minister Urmas Kruuse ja välisminister Urmas Paet.

Põllumajandusministri ülesandeid täidab 7. aprillini justiitsminister Andres Anvelt.

Stenbocki maja teatel on peaminister Taavi Rõivase valitsuse eesmärk jätkata senise välis-ja julgeolekupoliitikaga ja panustada kaitsekuludesse kaks protsenti Eesti sisemajanduse kogutoodangust. Samuti on valitsuse olulisemateks eesmärkideks vähendada tööjõumakse ja tõsta lastetoetusi.

Täna ametisse astunud valitsuse esimene istung on homme, 27. märtsil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2014, 15:38
Otsi:

Ava täpsem otsing