Selveri juht läheb Balti suurima köögi etteotsa

07. aprill 2014, 00:00

Andres Heinver lahkub Tallinna Kaubamaja tütarettevõtte ASi Selver juhi kohalt. Tema uus amet OÜ Kulinaaria tegevdirektorina võib olla põnevamgi kui senine töökoht Selver, ütles Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp.

“Aeg-ajalt tuleb nii inimestele kui ka ettevõtetele kasuks nende liikumine kontserni sees,” märkis Puusepp.

Seoses Selveri tütarfirma OÜ Kulinaaria kasvuga asub Heinver 9. mail sinna juhatuse ainuliikme ja tegevdirektori ametisse, teatas Tallinna Kaubamaja börsile.

Puusepa sõnul pole tegu Hein­veri lahkumise ega tagandamisega. “Heinver on ideaalne inimene Baltimaade suurima köögi juhiks,” ütles ta. “Ta on ise palju kulinaarias ja toiduteemas sees, ta tunneb seda ala.”

Puusepp märkis, et OÜs Kulinaaria on üle 200 töötaja, kellest valdav osa on naissoost. “Seal on vaja tugevat juhti,” ütles ta. Puusepp rõhutas, et see pole šovinistlik väide. “Kui ühes ettevõttes on väga palju ühest soost inimesi, mehi või naisi, siis on seal ka teistsuguseid pingeid ja probleeme. Tasakaalupunkt on paigast ära,” märkis Tallinna Kaubamaja juht. Tema sõnul on kulinaarias palju naistöölisi ja Heinver on tugevate juhiomadustega isik seal töötamiseks.

Puusepp lisas, et Heinveri ametiposti vahetamises pole mingit sügavat intriigi. Kaubamaja juhi sõnul on tegu inimese liikumisega kontserni sees, mis on positiivne. “Selliseid näiteid ei ole Eestis palju,” ütles ta.

Muudatuse tulemusena jätkab ASi Selver juhatus tööd üheliikmelisena. Selveri juhatuses jätkab Kristi Lomp, kes töötab ettevõttes 2010. aastast. Ühtlasi asub Lomp SIA Selver Latvia uueks juhatuse liikmeks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2014, 19:01
Otsi:

Ava täpsem otsing