Maailma esimene Ferrari hotell avab teemapargis uksed

Raido Neemre 09. aprill 2014, 20:54

2016. aastal plaanitakse Hispaanias Ferrarimaal avada esimene Ferrari hotell, kinnitas ettevõtte kõneisik CNBC uudistele täna.

250 toaga hotelli projekt tõotab viie tärni teenindust koos restoranide, poodide ning suurte simulatsioonialadega, kus saab rallit sõita, vahendab PortAventura Entertainment, mis sõlmis Ferrariga litsentsilepingu.

Ferrari seikluspark saab olema osa PortAventura kompleksist, mis asub Barcelona lähistel. Kompleksi külastab praegu umbes neli miljonit külastajat aastas ning pooled neist on väljastpoolt Hispaaniat, märkis ettevõte.

PortAventura plaanib Ferrari teemaparki investeerida sada miljonit eurot. Teemapark on pühendatud ülemaailmsele Ferrari brändile ja hõlmab kõige kõrgemat ja kiiremat vertikaalset kiirendirada Euroopas.

HotelChatter.com märgib, et see saab olema maailma esimene Ferrari hotell ning teemapark on teine maailmas. Veel üks Ferrari teemapark tegutseb Abu Dhabis.

Ferrarimaa meelitab terveid perekondi ning Vormel 1 toetajaid, sõnas Ferrari brändi tegevjuht.

Jätkame teiste Ferrari teemaparkide avamiste planeerimist väljaspool Euroopat, kuid ei kiirusta sellega, samas püüame oma väärika brändi väärtust maksimeerida, ilma seda n-ö odavaks tegemata, lisas Ferrari esindaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2014, 14:08

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing