Puhkepäev. Trance’i kuulaja emale-isale

11. aprill 2014, 00:00

Värske “Milchbari”-nimeline rahulik konserv tasub hoida nendeks puhkudeks, kui tundub, et tempo hakkab võimust võtma ning tähtajad tegevusi juhtima.

Saksa duo Blank & Jones, mis kuulsaks saanud  trance’iga, pakub “Milchbariga” aga midagi hoopis rahulikumale hingele ja vanemale põlvkonnale. Nende käte alt saavad kokku tegelikult veel kaks pidurina töötavat kogumikusarja – “Relax” ja “Chill­tronica”. Käesolev sobitub kusagile nende kahe vahele.

Kergem “Relax” passib rannapeole või lebolasse tausta­muusikaks, “Chilltronica” on aga nii sügav ja kohati ka sünge, et selle paneb eestlane mängima oktoobris-novembris, kui sügishall sunnib kodu ja enda uksed välisilma eest sulgema ning talveks kodusooja taanduma, et seal näiteks küdeva ahju ees omakeskis iseenda sügavustesse laskuda. Nii tõsine, tõsi, ka köitev, on see.

“Milchbar” samas pakub rohkem siiski rõõmu ning loob meeldiva tausta rattalt maha ronimiseks. Ambient, džäss, uus disko ja näpuotsaga house’i panevad keset uhamist tunneli lõpus taas tule põlema. Ja see pole sinu poole kihutav rong.

 

Hinnang

 • Blank & Jones “Milcbar Seaside Season 6”

Hinnang: 10

Kuula tasuta: www.youtube.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  10. April 2014, 17:08
  Otsi:

  Ava täpsem otsing