BofA: Suur pauk turgudel alles tuleb

Fredy-Edwin Esse, California 11. aprill 2014, 20:28

Bank of America Merrill Lynchi investeerimisstrateegia juhi Michael Hartnetti sõnul pole me veel aktsiaturgude korrektsiooni näinud ning hulluks läheb asi alles sügisel.

"Suur sularaha hulk ning madal võimendus... Pulliturud ei lõppe sedasi. Meie hinnangul on suurem 10-15% korrektsioon tulemas sügisel, kui Föderaalreserv lõpetab stiimulitega ning intressimäärade tõusu ootus kasvab," vahendab MarketWatch BofA värsket kliendikirja.

Hartnetti sõnul peaksid karud (pessimistlikud investorid) ootama kuni septembrini ning siis ostma volatiilsust ja suurendama sularaha osakaalu. Föderaalreserv koguneb 17. septembril ja 29. oktoobril koosolekutele, millest võib oodata kvantitatiivse leevendamise lõppu ning lisamärke, et intressimäärasid hakatakse varsti tõstma.

Küll aga ootab pank endiselt S&P 500 aasta lõpu tasemeks 2000 punkti. Neile meeldivad tehnoloogia-, energia ning tööstussektor ja soovitavad müüa kommunaalteenuste ning telekomisektorit.

Pank usub ka, et praegu on veel turul ruumi tõusta, sest nende indikaatorid ei viita turu püsivale langusele. Lisaks ennustab BofA järgnevaks kolmeks kvartaliks USA majanduskasvu vahemikus 3-3,5%, mis oleks pikim üle 3% majanduskasvu periood pärast 2005. aastat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. April 2014, 20:28
Otsi:

Ava täpsem otsing