Tallinna Vangla sai uue direktori

1321-aripaev 14. aprill 2014, 08:35

Justiitsminister Andres Anvelt kinnitas Tallinna Vangla direktori ametikohale alates 21. aprillist senise Harku ja Murru vangla direktori Kaimar Karuaugu. Harku ja Murru Vangla direktori ametikohale asub Kermo Päll.

Kaimar Karuauk (37) on töötanud vanglateenistuses alates 1995. aastast, teatas ministeerium. Ta on olnud ametis kontrolöri ja valvurina ning alates 1998. aastast julgeolekuosakonna spetsialisti ja peaspetsialistina. Ta on töötanud Harku Vangla direktori asetäitjana, Murru Vangla direktori asetäitjana, Murru Vangla direktorina ning alates 2011. aastast kuni selle aasta 21. aprillini on Kaimar Karuauk Harku ja Murru Vangla direktor.

Karuauk on osalenud ekspertmissioonil Gruusia vanglate arendamisel.

Karuauk on lõpetanud 2000. aastal sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala. Praegu õpib ta Tallinna Ülikoolis organisatsioonikäitumise magistriõppes ning planeerib õpingud lõpetada 2015. aastal.

Alates 21. aprillist nimetas justiitsminister Harku ja Murru Vangla direktoriks Kermo Pälli (34). Päll asus tööle Harku Vanglasse aastal 2000 ning aastal 2004 lõpetas ta Sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala. Alates 2011. aastast on Kermo Päll töötanud Harku ja Murru vangla asedirektorina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2014, 08:35
Otsi:

Ava täpsem otsing