USS tegevjuht lahkub uusi väljakutseid otsima

17. aprill 2014, 00:00

USS Security tegevjuht Sven Nuutmann lahkub ameti­kohalt ja asub otsima uusi väljakutseid. USS Security Eesti nõu­kogu liige Urmas Sõõrumaa selgitas, et igal mehel on oma roll. “Sven Nuutmann on käivitaja tüüpi mees ja minu arust on ta ära teinud uskumatu asja,” ütles ta.

Sõõrumaa alles hakkab Nuutmannile mantlipärijat otsima. Ta märkis, et sellist inimest, kes suudaks olla ligi 2000 töötajale autoriteet ja teenindada rohkem kui 16 000 klienti, on raske leida.

Kolm aastat pingutust. Sven Nuutmann märkis, et valdkonnas tuleb kasuks hea võhm ja vastupidavus ning sellega peab tema mantlipärija kindlasti arvestama.

Ta ütles, et kui alustas umbes kolm aastat tagasi USSi tegevjuhina, oli firma turuosa suurusjärgus 4%, aga nüüd on 30%. Ta lausus, et on firmasse pannud palju energiat. “Ühest küljest on olnud palju õnne, aga ka metsikult tööd. Ma tundsin, et olen saavutanud sellise seisu, kust võiks edasi liikuda,” märkis Nuutmann.

Mai algusest hakkab Nuutmann toimetama juba uutel väljakutsetel, mida ta veel avalikustada ei soovi. “Ma olen oma juhikarjääri tippvormis ja usun, et ei lähe kaua, kui saan selle info avalikustada,” lausus Nuutmann. Esialgne plaan oli suvel puhata, ent tekkinud väljakutse oli piisavalt põnev, et sellega juba varem algust teha.

Nuutmann ütles, et tehakse paralleelne üleminek ning tal tuleb end jagada USSi ja uue tegevuse vahe. “USS on minu näo ja käe järgi kasvanud, ei ole võimalik nii lihtsalt eemalduda,” ütles ta.  Nuutmann tundis uhkust, et suutis tuua turule elevust, mis pani ka konkurendid pingutama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. April 2014, 18:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing