Investoritel palav huvi Aafrika vastu

Rainer Saad 17. aprill 2014, 12:21

The Carlyle Group teatas eile, et kaasas investoreilt enda Aafrika fondi 698 miljonit dollarit, mis on peaaegu 200 miljonit rohkem kui esialgselt plaaniti.

Investeerimisfirma lootis algselt enda Aafrika fondi saada investoritelt pool miljardit dollarit. Ettevõte plaanib investeerida sellistesse riikidesse nagu Lõuna-Aafrika ja Nigeeria. Investeerimisfookuses on logistika, finantsteenused, põllumajandus ja energia.

"Oleme optimistlikud Sahara-aluse Aafrika investeerimisväljavaadete osas," ütles Caryle'i üks asutaja ja juhte David Rubenstein CNBC-le. "Antud piirkond on peale Hiinat olnud kiiremini kasvav arenev turg. Me oleme väga rahul investorite huviga selle strateegia vastu."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2014, 08:58
Otsi:

Ava täpsem otsing