TTÜ ja Mereakadeemia ühinevad

21. aprill 2014, 10:21

Kolmapäeval allkirjastavad TTÜ ja Mereakadeemia ühinemislepingu haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski, ülikooli rektor Andres Keevallik ning akadeemia arendusprorektor rektori ülesannetes Roomet Leiger.

Mereakadeemia ja TTÜ ühinevad 1. augustil 2014. Sellest päevast alates on kõik Eesti Mereakadeemia rakenduskõrgharidus- ning magistriõppe üliõpilased ja täiendusõppurid TTÜ üliõpilased ja täiendusõppurid ning neile laienevad kõik TTÜ üliõpilaste ning täiendusõppurite õigused ja kohustused.

Mereakadeemia ülesandeks on anda merendusalast rakenduskõrgharidus- ja magistriõpet, korraldada täiendusõpet, edendada õppe-, teadus- ja arendustegevust. Mereakadeemia jätkab oma tudengitele hariduse andmist kalapüügi ja -käitlemise tehnoloogia, külmutusseadmete, laeva jõuseadmete, sadamamajandamise ja meretranspordi juhtimise, tüürimehe, veeteede ohutuse korraldamise ja haldamise ning merenduse õppekavadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2014, 10:21
Otsi:

Ava täpsem otsing