Nasva kalurid kurdavad olematu kalaturu üle

22. aprill 2014, 16:56

Päikeseline nädalavahetus tõi räime Nasva kalameeste mõrdadesse. Kalurid tulid sadamasse 20-tonnise lastiga. Eile küll nii suurte saakidega püügivetelt ei tuldud, kuid staažikas kalur Ülo Tammeväli tõdes, et kala on ilus.

Küll aga tegi põlise kaluri meele kurvaks see, et kala ostetakse väga vähe, kirjutas Saarte Hääl. “Kalaturg on olematu. Aastaid tagasi oli nõudlus mitu korda suurem,” oli Tammeväli eile Nasva sadamas üsna pessimistlik, avaldades arvamust, et saarlased vist enam kala ei söö.

Nasva meeste püütud räimed laaditi eile Pärnust Saaremaale kala järele tulnud autole. “Suur räim läheb mandril kaubaks. Mandril pole kalurid nii head kevadist kala veel kaldale toonud,” rääkis Saaremaale kala järele sõitnud mees.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2014, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing