Pfizer võib konkurendi 101 mld dollariga üle võtta

Rainer Saad 24. aprill 2014, 13:51

Vaatamata käibe väiksele kasvule ja kasumi 40protsendilisele langusele, tõusis ravimifirma AstraZeneca aktsia üle 5 protsendi. Spekuleeritakse, et konkurent Pfizer võib 101 miljardi dollariga AstraZeneca üle võtta.

AstraZeneca tegevjuht Pascal Soriot keeldus kommenteerimast taolist spekulatsiooni, kuid ütles, et sellised ulatuslikud tehingud on „tihti segadusttekitavad”. „See, mida te meilt jätkuvalt näete, on meie keskendumine asjale, mida teeme hästi,” lisas ta.

Täna teatas AstraZeneca esimese kvartali käibe 3protsendilisest kasvust 6,4 miljardi dollarini. Kasum aktsia kohta oli 0,40 dollarit, mis on 40 protsenti vähem kui eelmine aasta samal ajal.

Londoni börsil on AstraZeneca aktsia tõusnud 5,3%, 4256,60 pennini.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2014, 13:51
Otsi:

Ava täpsem otsing