Nokia võib nimetada uue juhi

Romet Kreek 25. aprill 2014, 11:50

Nokia, mis on lähedal mobiiltelefonide üksuse müügi lõpule viimisele Microsoftile, võib nimetada ettevõtte uueks juhiks Rajeev Suri, vahendab Reuters Helsingin Sanomat.

Allikatele viitamata kirjutas Soome päevaleht, et ühes tulemuste avaldamisega teatab Nokia teisipäeval ka sellest, kui palju raha makstakse aktsionäridele. Investorid tahavad teada, kuidas on edenenud septembris sõlmitud 5,4 miljardi eurone Microsofti tehing.

46aastane Indias sündinud Surit on juba laialdaselt peetud üheks juhtivaks variandiks juhatuse esimehe kohale, kuna ta on aidanud muuta Nokia Solusions & Networksi kasumilikuks ettevõtteks, olles viinud ellu keerulise restruktureerimisplaani.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. April 2014, 16:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing