Sertifitseerimiskeskus plaanib laieneda väljapoole Eestit

1321-aripaev 28. aprill 2014, 11:48

Sertifitseerimiskeskus (SK) kavatseb jõuliselt laieneda lisaks Eestile ka välisturul ning laiendas seetõttu ka oma juhatust, tuues meeskonda müügiinimese.

SK teatas, et 21. aprillist on nende juhatuses uus liige, Piret Korol, kelle peamine töö on müügitegevuse laiendamine. „Plaan on jõuliselt laiendada SK teenuste müüki väljaspool Eestit. Seetõttu laiendasime ka meeskonda ühe juhatuse liikme võrra,“ kommenteeris SK juhataja Kalev Pihl.

Korol on enne SK-ga liitumist töötanud juhtivatel ametikohtadel Eesti ja Baltikumi tasandil, sh Ergo kindlustuses, Silberautos ja Elisas.

2001. aastal asutatud AS Sertifitseerimiskeskus on riiklikult akrediteeritud sertifitseerimis- ja ajatempliteenusele ning sellega seotud tarkvara arendusele keskendunud ettevõte. SK kui Eesti riigi partner väljastab sertifikaate riiklikele isikut tõendavatele dokumentidele (ID-kaart, elamisluba, digi-ID ja Mobiil-ID).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. April 2014, 11:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing