Juustutalu peremees hukkus traagiliselt

29. aprill 2014, 15:57

Saku õlletehase territooriumil juhtus eile pärast kella nelja õhtul õnnetus, mille käigus sai Esko talu peremees Vello Eensalu löögi pudelikonteinerit vedanud tõstukilt ja suri hiljem haiglas.

"Kiirabi viis mehe esmasel hinnangul kergemate vigastustega haiglasse. Hiljem saime teada, et kannatada saanud mees suri haiglas," ütles Saku õlletehase kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg Delfile.

Tööinspektsiooni avalike suhete peaspetsialist Sander Sõõrumaa ütles Delfile, et tegemist ei olnud tööõnnetusena vaadeldava juhtumiga, sest hukkunu oli Saku õlletehase hoovil liikunud füüsilisest isikust ettevõtja, kellele ei laiene tööohutuse ja töötervishoiu seaduses nimetatud tööõnnetuse regulatsioon.

Esko talu toodangust on tuntumad Saku-nimelised juustud, mida pakutakse Esko Pere talu nime all. Lisaks müüb Esko talu ka kohupiima ja jogurtit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2014, 16:09
Otsi:

Ava täpsem otsing