Digipaberi looja Visitret võitis Latitude59 peaauhinna 

1321-aripaev 02. mai 2014, 15:33

Startupide ja riskiinvestorite võrgustumiskonverentsil Latitude59 võitis peaauhinna targa digipaberi ehk e-display lahendust pakkuv Eesti firma Visitret.

Idufirmade esitlus- ehk pitchimisvõistlusel hindasid 20 ettevõtet 12 riskiinvestorit, kelle fondide koguväärtus ületab 1 miljard eurot. Esikoha nimel võistlesid eelvoorud edukalt läbinud viis startupi: Wellbiome, MageFlow, Bikeep, Froont ja Visitret, kellest viimane võitis Skype'ilt 5000 eurot.

Aukülaline ja peaesineja oli legendaarne Google’i asepresident ja Interneti isa Vint Cerf, kes rääkis Interneti algusaegadest ja arengust ning sellest, millistele tehnoloogiatele ennustab ta tulevikus suurt edu. Cerfi kõrval astusid Latitude59 konverentsil üles  kolmanda generatsiooni riskikapitalist ja Draper’i Ülikooli asutaja Tim Draper, Jonathan Bradford (TechStars), mitmeid ettevõtteid loonud ja edukalt edasi müünud Micke Paqvalen (Kiosked), Deborah Magid (IBM Venture Capital) ja paljud teised.

Aprilli lõpus TTÜ innovatsiooni - ja ettevõtluskeskuses Mektory toimunud Latitude59 konverents tõi kokku ligi 600 osalejat, kelle seas oli üle 50 riskiinvestori ja mõnesaja väikeettevõtja nii lähiriikdest kui ka USAst, Brasiiliast ja Jaapanist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2014, 15:33
Otsi:

Ava täpsem otsing