Ensto Ensek kasvatab eriprogrammiga efektiivsust

08. mai 2014, 14:30

Ensto Ensek tahab kasvatada Keila tootmisüksuse efektiivsust igal aastal 3–5% ja on selleks juurutanud erinevaid juhtimistööriistu.

Keila tööstuspargis asub ettevõttel koostamistehas ja metallitehas, mille tootmisüksusi juhib Aivar Gutmann. Ta ei tee saladust, et Enstole on efektiivsuse pidev jälgimine ja tõstmine prioriteet. Ettevõte on kõik efektiivsuse kasvatamisega seotud tegevused koondanud EOX programmi alla.

"EOX projektide eesmärk on efektiivsuse parandamine tootmises. Igal aastal on meil eesmärk parandada oma efektiivsust 3–5%. Valime standardtundide alusel välja kindlad parendusprojektid, mille põhjal muudame kardinaalselt oma töökohti. Samas peab selliste parendusprojektide tasuvusajaks olema üks aasta ehk selle aja jooksul peame projektidesse suunatud raha tagasi teenima. Nende projektide eesmärk on hoida tootmises kokku põrandapinda ja parandada erinevate töökeskuste efektiivsust kuni 30%," selgitas Gutmann.

Tehnoloogiafirma Ensto Ensek on Soome päritolu rahvusvaheline ettevõte, mis valmistab komponente nii elektroonika- kui ka energeetikatööstusele. Tegemist on perefirmaga, mis on asutatud 1958. aastal. Enstol on tootmisüksused 7 riigis.

Loe täispikka lugu Tööstusuudiste teemaveebist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. May 2014, 14:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing