Ostja kaotanud Kopli liinid jälle müügis

1321-aripaev 08. mai 2014, 09:56

Tallinna Kopli liinid on pärast eelmise ostja loobumist taas müügis alghinnaga 1,5 miljonit eurot.

Tallinna linnavaraamet kuulutas Kopli liinidele välja uue enampakkumise. 82 kinnistut müüakse ühtse müügiobjektina alghinnaga kokku 1, 5 miljonit eurot, teatas Raepress.

Abilinnapea Eha Võrk nentis, et paraku loobus Kopli liinide ostust huvitunud ja ainsana pakkumises osalema kvalifitseerunud Suurbritannia firma Ransome's Trading Holding Company Ltd ostmisest. "Loodetavasti kujuneb uus konkurss edukaks ning küllap on selle perspektiivika ala omandamisest huvitatuid seekord rohkem," ütles ta.

Kombineeritud pakkumise esimese etapi pakkumiste esitamise tähtaeg on 18. novembril 2014 kell 12.

Kopli liinide projekt hõlmab umbes 17 hektari suuruse maa-ala, millest hoonestatavate kinnistute pindala on 6 ha, ligi 11 ha on aga üldkasutatav, ühiskondlike ehitiste ja transpordimaa. Kopli liinide ja lähiala detailplaneeringu kohaselt on sellele alale võimalik ehitada ühe- kuni viiekorruselisi korterelamuid – kokku kuni 527 korterit ja 38 ühepereelamut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. May 2014, 10:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing