MKMil valmis ettevõtteid ja ettevõtlust tutvustav raamat

Indrek Kald 12. mai 2014, 16:30

Eelmisel nädalal valmis 20 Eesti ettevõtet ja 12 majandussektorit tutvustav ingliskeelne raamat "Made in Estonia", mille eesmärk on tutvustada Eestit kui rahvusvahelistele ettevõtetele ja alustavatele idufirmadele soodsat keskkonda ning aidata luua ettevõtjate vahel kontakte.

Majandusajaloo muuseumi ühingu ja majandusministeeriumi koostöös välja antud albumisse on koondatud ülevaade 12 Eestile olulisemast majandussektorist ning nende ajaloost, vaadet minevikku täiendavad 20 täna Eestis tegutseva eduka ettevõtte lood.

Ettevõtteist on raamatus teiste seas esindatud Eesti Energia, Kalev, Tallink, ABB, Meiren, Baltic Workboats, Regio, Click & Grow, Joik, Sarkop, Skype, Zeroturnaround, Taarapõllu farm ja Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskus. Samuti tutvustatakse naistepesu loojat Kriss Soonikut, Estonia klaverivabrikanti Indrek Laulu, koeratüdruk Lotte loojaid ja teisi.

Valik tehti põhimõttel, et esindatud oleks eri valdkonnad, ettevõte oleks edukalt eksportiv ja uuenduslik, teatas ministeerium.

Raamatut hakkavad ministrid Urve Palo ja Anne Sulling kinkima väliskülalistele ja jagama visiitidel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2014, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing