Turvaettevõtete liit sai uue juhatuse

Indrek Kald 16. mai 2014, 11:42

Eesti turvaettevõtete liit valis uue juhatuse, liidu tegevjuht jätkab ametis.

Liidu liikmeist on juhatuses esindatud Hannes Roosaar (Eurex CS OÜ), Janno Kallikorm (Hansab AS), Kalle Reinart (Securitas Eesti AS), Marina Koit (Henert Grupp OÜ), Marko Koka (USS Security Eesti AS), Villu Õun (G4S Eesti AS) ja Ülo Kala (Telegrupp AS).

Juhatuse esimehena jätkab Kalle Reinart, aseesimeheks on Ülo Kala. Liidu tegevjuhina jätkab Kaupo Kuusik.

Turvaettevõtete liidu eesmärgiks on aidata kaasa valdkonna arengule, esindada ja kaitsta liikmete huve suhetes riiklike asutuste ja teiste institutsioonidega, samuti tagada turusuhetes headest turvamistavadest kinnipidamine. Liitu kuuluvate ettevõtete turuosa on hinnanguliselt 87% Eesti turvaturust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2014, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing