Sulling: EASi nõukogu liikmed ei tohi enam raha küsida

Rivo Sarapik 19. mai 2014, 16:10

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse nõukogu liikmed ei tohi tulevikus EASilt endaga seotud ettevõtmiste jaoks raha taotleda, selgitas ettevõtlusminister Anne Sulling.

"EASi nõukogu koguneb neljapäeval ja ühe punktina plaanime arutada sisekorrareglementi ning kanda sinna tingimus, et nõukogu liikmed ei tohi liikmeks saamise hetkest esitada endaga seotud firmade või organisatsioonide tarvis toetuse taotlusi," ütles ta parlamendi ees infotunnis.

EAS-i nõukogu 11 liikmest viiel on otsene seos asutusega, mis on nende ametiajal toetust saanud, kuid nõukogu liikmed ei näinud selles eetilist või huvide konflikti, kirjutas Eesti Päevaleht aprillis. Suuremad toetuste saajad olid näiteks Enn Veskimägi, Tea Varraku ja Kalev Lilloga seotud ettevõtted.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. May 2014, 16:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing