Wolf of Wall Street teenib tänavu üle 100 miljoni dollari

Fredy-Edwin Esse, California 19. mai 2014, 22:03

Jordan Belfort, kelle memuaar "Wall Streeti hunt" linastus eelmine aasta kinolinal, plaanib tänavu teenida rohkem raha kui oma kurikuulsatel Wall Streeti aegadel, mis võimaldab tal tagasi maksta raha oma pettuste ohvritele.

"Sel aastal ma teenin rohkem raha kui ma eales teenisin oma parimal aastal maaklerina," vahendab Bloomberg Belforti sõnu Dubais peetud konverentsil. "Minu eesmärk on teenida üle 100 miljoni dollari, mis tähendab, et ma maksab tänavu kõigile nende raha tagasi."

Motivatsioonikõnelejea Belfort, keda filmis mängis Leonardo DiCaprio, on sel aastal 45 linna läbival tuuril ja kasutab sealt saadud raha, et maksta tagasi umbes 50 miljonit dollarit. See on tema osa trahvist, ütles Belfort.

"Pärast kuut kuud kogu kasumi kõrvale panemist ühele USA tagatishoiusele, läheb kogu raha otse investoritele tagasi," ütles Belfort. "Kui lõpuks võlg on tasutud, siis, uskuge mind, ma tunnen end palju paremini."

Belfort veetis vangis 22 kuud enda osaluse eest rahapesus ja väärtpaberite pettuses, kui talle kuulunud investeerimisfirma Stratton Oakmont pettis 1990ndatel investoreid enam kui 200 miljoni dollari väärtuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2014, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing