Ratas: 25. mail otsustatakse Eesti tulevased riigijuhid

1321-aripaev 20. mai 2014, 09:38

Euroopa Parlamendi valimised näitavad, millise maailmavaate esindajaid Eesti inimesed toetavad ja nii saavad erakonnad signaali tulevaste juhtide ning ministri- ja presidendikandidaatide valikuks, ütles Riigikogu aseesimees Jüri Ratas.

„Viimati oli võimalus poliitikute üleriigilist toetust näha 10 aastat tagasi, mil valimised toimusid samuti avatud nimekirjadega. Populaarsemate kandidaatide seast tulid lisaks Euroopa Parlamendi saadikutele mitmed hilisemad ministrid, erakonna juhid ja riigikogu liikmed ning ka tänane vabariigi president. Nüüdsed valimised on veelgi kaalukamad, sest neil osalevad pea kõik Eesti poliitika tipptegijad,“ märkis Ratas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. May 2014, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing