Eesti äriinglite võrgustik tunnistati Euroopa parimaks uueks tulijaks

1321-aripaev 22. mai 2014, 12:34

Euroopa Äriinglite Võrgustik tunnistas Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni EstBAN Euroopa parimaks uute liikmete kategoorias.

Rahvusvahelise haardega varase faasi investorite kohtumisel Dublinis kogunes sel nädalal üle 350 äriingli, et arutada, kuidas Euroopa idufirmasid veelgi paremini finantseerida.

Euroopa Äriinglite Võrgustik tunnustas tippkohtumise lõpul parimaid äringlitest investoreid ja tugevamaid võrgustikke. Parima uue tulija auhinna (Best Performing EBAN New Member) võitis Eesti Äriinglite Assotsiatsioon EstBAN. Parima investori tiitli pälvis Jari Ovaskainen, kes väljus osaliselt Supercelli investeeringust 2013. aastal väga edukalt, müües aktsiaid Jaapani mänguarendajale GungHo ja SoftBankile.

Eesti Äriinglite Assotsiatsioon EstBAN koondab eraisikutest varase faasi investoreid, kelle eesmärk on alustavatesse ettevõtetesse tehtavate seemneinvesteeringute mahu suurendamine Eestis, et edendada teadmispõhist majandust ja eksporti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2014, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing