Köster: eestlane ostab alla 2 paari kingi aastas

Maarit Eerme 29. mai 2014, 17:21

TKM Kinga tegevjuht Edward Köster rääkis Äripäeva kaubandus.ee-s toimunud online-intervjuus, et keskmine eestlane ostab alla 2 paari kingi aastas, samas kui soomlane ostab 3,5 paari.

"Eestlane on mõistnud, et mõistlikum on osta kvaliteetsed täisnahast jalatsid, sest need kestavad meie kliimas oluliselt kauem," rääkis ta. Kösteri hinnangul on eestlane jalatsivalikul pragmaatiline, ent hinnatundlikkus sunnib vahel tegema kompromissi kestlikkuse osas.

Tänavu juunis on ettevõttel plaan avada Shu kauplus Narvas, rohkem infot Köster ei avaldanud. "Olen kindel, et selge kontseptsiooni ja sihtrühmaga kauplustel on alati ruumi," ütles ta.

"Tänase päeva seisuga meil ei ole veel konkreetset plaani alustada jalanõude müügiga veebis, kuid kuna tegemist on olulise muutusega kaubanduses, mida ei saa ignoreerida, siis tulevikus on veebimüük niikuinii hädavajalik," lisas Köster.

Loe Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist kaubandus.ee, kui raskelt tuli otsus Kösteril hakata kingakaupluste keti tegevjuhiks, millised on eestlaste jalatsite lemmikbrändid, mida teeb ABC King müümata jäänud kaubaga ja kui suurt käibekasvu tänavu oodatakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2014, 08:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing