Ilmumist alustas uus Baltikumi majandusajakiri

Mari Mets 16. juuni 2014, 19:02

Täna tähistati Riias Stockholmi kõrgemas majanduskoolis pidulikult uue ettevõtlikkust ja Baltikumis investeerimist innustava Baltimaade majandusajakirja Business Quarter Magazine ilmuma hakkamist.

Business Quarter Magazine (BQ) jõuab tasuta kõikide Eesti, Läti ja Leedu suuremate ettevõtete, nelja ja viie tärni hotellide, pankade ning advokaadibüroode postkastidesse. Ajakirja fookus on seatud ettevõtlikkuse propageerimisele ja Baltimaades investeeringute tegemisele.

BQ peatoimetaja on tunnustatud šoti ajakirjanik Colin Donald, kes on töötanud majandusajakirjanikuna üle 20 aasta. Ajakirja esimeses suvises numbris on intervjuu Tallinki juhatuse aseesimehe Andres Hundi, Leedu maineka kindlustusfirma Aviva tegevjuhi Asta Grabinskega ning ülevaade Baltikumi ahvatlustest investoritele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. June 2014, 19:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing