LHV kaasas 16,2 mln eurot

1321-aripaev 19. juuni 2014, 14:51

Täna lõppes LHV Groupi aktsiaemissioon, mille käigus emiteeriti 3,5 miljonit uut aktsiat 13,8 miljoni euro eest. Lisaks toimus vahetusvõlakirjade vahetamine aktsiate vastu, mille käigus lasti välja 0,6 miljonit uut aktsiat 2,4 miljoni euro eest.

Kokku suurenes LHV Groupi aktsiakapital 16,2 miljoni euro võrra, teatas ettevõte.

21. mail toimunud LHV Groupi aktsionäride üldkoosolekul otsustatud aktsiaemissioon oli edukas ja see märgiti 7,7 miljoni euro ulatuses üle. Aktsiate jaotamisel said eelise LHV Groupi varasemad investorid. Uutele investoritele oli võimalik jaotada 10% nende poolt märgitud aktsiatest, kuid mitte rohkem kui 10 tuhat aktsiat investori kohta. Pärast emissiooni on LHV Groupi turuväärtus aktsiahinda arvestades 92 miljonit eurot.

Aktsiaemissiooniga samal ajal kutsus LHV Group tagasi 2013. aastal väljalastud allutatud võlakirjad ja emiteeris uusi, muutunud regulatsiooniga kooskõlas olevaid allutatud võlakirju. Uute võlakirjade emissioon oli edukas ja märgiti üle. LHV Groupi nõukogu määras emissiooni lõplikuks mahuks 15,9 miljonit eurot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. June 2014, 07:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing