Marlboro tootja alandas aasta kasumiprognoosi

Fredy-Edwin Esse, California 26. juuni 2014, 13:35

Tuues ettekäändeks ebasoodsad valuutamõjud ning hinnaalandused Austraalias otsustas Philip Morris International kärpida 2014. aasta kasumiprognoosi.

Maailma suurimaid tubakatootjaid prognoosib 2014. aasta kasumit vahemikus 4,87-4,97 dollarit aktsia kohta, samas kui 7. maist pärinev viimane prognoos nägi ette 5,09-5,19 dollarit aktsia kohta, vahendab MarketWatch.

"Oleme endiselt silmitsi tugevate valuutaturu vastutuultega. Paranev, kuid nõrk makroökonoomiline keskkond Euroopas ja teatud väljakutsed Aasias pole suutnud kahjustada meie tugevat esinemist mitmetel turgudel," kommenteeris pressiteates firma tegevjuht Andre Calantzopoulos.

Lausanne'is kahepäevast investorite kogunemist pidav Philip Morris teatas lisaks, et võtab selle aasta teises kvartalis vastu 495 miljoni dollarilise ehk 24 senti aktsia kohta maksueelse kulu, mis tuleneb töö peatamisest ühes Hollandi sigaretivabrikus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2014, 13:35
Otsi:

Ava täpsem otsing