Nõukogude Liit kulutas ajukontrolli-programmidele miljardeid

1321-aripaev 29. juuni 2014, 08:52

Uus raport paljastas, et Nõukogude Liit kulutas - ühe veidra osana võidurelvastumises USAga - tänapäeva vääringus üle 800 miljoni euro telepaatia ja biokineetilise relva uurimiseks.

Imelise Ajaloo värskelt ilmunud juulinumbrist selgub, et raporti koostanud Stuttgarti ülikooli teadlase Serge Kernbachi sõnul alustasid venelased programme 1924. aastal ja lõpetasid viimased neist alles 2001. aastal.

Vene teadlased uurisid näiteks seda, kas telepaatiliselt on võimalik teisi inimesi mõjutada ja salajasi sõnumeid saata. Teise programmi raames tegeleti inimestelt ja loomadelt kõrgsagedusliku elektromagnetilise energia kogumisega, et bioenergiat seejärel mujal kasutada. Miski ei viita sellele, et need uurimisprogrammid konkreetse relva loomisega lõppesid.

Loe lähemalt Imelise Ajaloo äsja ilmunud numbrist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. July 2014, 12:35
Otsi:

Ava täpsem otsing