Avati Tallinna-Lissaboni lennuliin

04. juuli 2014, 09:06

Täna maandus Tallinnas uue lennuliini Lissabon-Tallinn esimene lennukitäis reisijaid.

Eesti suurima reisibüroo Estraveli piletimüügistatistikast selgub, et võrreldes eelmise aastaga on Portugali populaarsus suvise sihtkohana oluliselt tõusnud ning piletimüük kasvanud tänu uuele liinile lausa 85%, vahendasid ERRi raadiouudised.

Portugali lennufirma TAP Portugal Tallinna-Lissaboni lendudega muutuvad senisest kättesaadavamaks ka mitmed sihtkohad Lõuna-Ameerikas ja Aafrikas, ütles Tallinna lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Regulaarlennud liinil Tallinn-Lissabon hakkavad toimuma kolm korda nädalas teisipäeva, reede ja pühapäeva varahommikuti. Lissaboni lend on pikim regulaarlend, mida Tallinnast kunagi tehtud. 3314 kilomeetri läbimine võtab Airbus 320 tüüpi lennukil aega ligi 5 tundi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 09:06
Otsi:

Ava täpsem otsing