Koolilõpetajaid paelub IT-õpe 

Ken Rohelaan 04. juuli 2014, 17:38

Tallinna Tehnikaülikooli õppekavadele esitati sel aastal 9956 sisseastumisavaldust, millest enim laekus bakalaureuseastme infotehnoloogia erialadele.

Bakalaureuseõppesse esitati kõige arvukamalt avaldusi IT erialadele, majandusteaduskonna ärinduse erialale, samuti logistika ja mehhatroonika erialadele, teatas TTÜ. Suur konkurss on ka rakenduskõrghariduse õppekavadele tehnoloogia valdkonnas: rakendusinfotehnoloogia Virumaa kolledžis ning sadamamajandamine ja meretranspordi juhtimine Eesti merekadeemias.

Magistriõppes on suur konkurss sotsiaalteaduste valdkonnas personalitöö ja arenduse ning juhtimise ja turunduse erialadel. Tehnoloogiavaldkonnas oli suur konkurss informaatika, tootearenduse ja tootmistehnika ning äriinfotehnoloogia erialadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 17:59
Otsi:

Ava täpsem otsing