Sanktsioonide rõngas Jakunin veedab puhkuse kodumaal

04. juuli 2014, 11:33

Venemaa raudteed juhtivale Vladimir Jakuninile on seoses Ukraina kriisiga kehtestanud sanktsioonid USA ja Austraalia.

Nüüd teatas Jakunin, et veedab puhkuse kodumaal ning see pole seotud lääne kehtestatud sanktsioonidega, mida ta ise võrdles tüütute siberi sääskedega.

Jakunin selgitas, et plaanib Venemaal puhata mitte demonstratiivselt, vaid seepärast, et igatseb oma paiku, vahendas RIA Novosti. „Mul pole aega suvilat külastada ega lõunas käia,“ kurtis ta Suzdalis küsimusi esitanud ajakirjanikele. Seejuures ei välistanud Jakunin, et külastab mõnd Venemaa Raudtee sanatooriumi, mida ta pole üheksa ametiaasta jooksul kordagi teinud.

Jakunin tegi avalduse pärast seda, kui valitsusliikmetele tehti mitteametlik soovitus, et nad ei puhkaks sel suvel välismaal solidaarsusest sanktsioonide all kolleegidega. Kohe teatas rida ministreid, et puhkavad kodumaal. Nende hulgas siseminister Vladimir Kolokoltsev, tööminister Maksim Topolin, tervishoiuminister Veronika Skvortsova ja asepeaminister Olga Golodets.

Vaatamata kehtestatud piirangutele on Jakuninil endiselt võimalus puhata Euroopas, sealhulgas Eestis, kuna euroliit pole talle ühtegi sanktsiooni kehtestanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. July 2014, 14:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing