Eesti esimesed elementmajad said CE kvaliteedimärgise

1321-aripaev 08. juuli 2014, 11:31

Saku vallas asuva Timbeco Woodhouse tehases valmisid majakomplektid, mis said esimesena Eestis CE kvaliteedimärgise.

Märgis tõendab, et Timbeco toodetud majad vastavad Euroopa tehnilistele kvaliteedinõuetele. Timbeco on ühtlasi ka ainuke majatootja Balti riikides, kel on puitmaja tootmise CE sertifikaat, teatas ettevõte.

Timbeco Ehitus OÜ juhatuse liige Ivar Mardim ütles, et märgis annab kvaliteedigarantii. „Sisuliselt tähendab see, et võime puitmaterjali päritolu, tugevust ja konstruktsiooni tehnilist kvaliteeti tõestada,“ selgitas ta.

Timbeco Woodhouse on Eesti vanemaid puitmajade tootjaid, kes 2012. aastal juurutas ISO 9001:2008 kvaliteedijuhtimissüsteemi, eelmisel aastal pälvis Euroopa Tehnilise Tunnustuse (ETA) ning sel aastal sai CE sertifikaadi. Timbeco ekspordib toodangust 95%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. July 2014, 11:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing