Tartu premeerib vehklejaid

30. juuli 2014, 13:16

Tartu linnavalitsus eraldas tänasel istungil reservfondist 3000 eurot Tartu spordiseltsile Kalev vehklemise maailmameistrivõistlustel edukalt esinenud sportlaste ja nende treenerite premeerimiseks.

Tartu abilinnapea Tiia Teppani sõnul saavutasid juulis Kaasani MMil Tartu vehklejad Erika Kirpu ja Julia Beljajeva suurepäraseid tulemusi, mistõttu senise traditsiooni järgi tunnustab linn sportlasi ka rahaliselt, teatas Tartu linnavalitsus pressiteates.

Individuaalvõistlustel 3. koha ja võistkondlikult 2. koha saavutanud Erika Kirput premeerib linn 1500 euroga, Julia Beljajevat võistkondlikult saavutatud 2. koha eest 500 euroga. Erika Kirpu treener Viktor Kirpu saab linnalt 750 eurot ja Beljajeva treener Natalia Kotova 250 eurot.

Linn annab preemiad sportlastele üle augustis linnapea vastuvõtul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. July 2014, 13:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing