4. august 2014 kell 9:03

Riigikogu liige Olga Sõtnik võttis kiirlaenu

Majanduskomisjoni kuuluva riigikogu liikme Olga võlakohustuste maht on kokku ligi 260 000 eurot, millest 5500 eurot on ta võtnud kiirlaenukontorist.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutab, et Sõtnik on võtnud Swedbankist laenu, kodulaenu ning õppelaenu ning Nordea pangas on tal autoliising. Kokku on tal viis arvelduskontot, kaks krediitkaardi kontot ja üks õppelaenu konto viies eri pangas.

Lisaks on ta võtnud 5500 eurot laenu ka OÜst Bondora, mis on kiirlaenufirma.

"Mis seda laenu puudutab, siis ma muidugi lepingu sõlmimisel tutvusin tingimuste ja riskidega ning leidsin, et see oli kõige optimaalsem lahendus minu finantsküsimuse lahendamiseks," sõnas Sõtnik ega kommenteerinud täpsemalt laenuteemat.

Loe lähemalt Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum