• Jaga lugu:

  Endine FI  juhatuse liige sai kindlustusmaaklerite liidu tegevjuhiks

  Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu (EKML) uueks tegevjuhiks on alates 18. augustist endine Finantsinspektsiooni (FI) juhatuse kauaaegne liige Kaido Tropp.

  “Kaido Troppi lisandumisega meie meeskonda astus liit suure sammu edasi, oleme professionaalne ja võrdväärne partner kõigis kindlustusvahendusega seonduvates küsimustes nii riigile kui ka teistele professionaalsetele erialaliitudele,” kommenteeris EKMLi juhatuse esimees Igor Fedotov.
  Kaido Tropp oli kuni 2013 aasta lõpuni finantsinspektsiooni juhatuse liige ning Eesti esindaja Euroopa kindlustus- ja tööandjapensionide järelevalve asutuses. Enne seda oli ta kindlustusinspektsiooni peadirektor ja viimased 20 aastat olnud seotud kindlustussektoriga.
  Eesmärgid paigas. Kaido Tropp näeb enda ees nelja peamist eesmärki. “Liidu toimivat koostööd nii riigi kui ka teiste professionaalsete osapooltega; kindlustusmaakleri kui kindlustusvõtja huvidest lähtuva professiooni tutvustamist kindlustusvõtjatele ja avalikkusele laiemalt; maaklerite vastavuskontrolli funktsiooni arendamist ning kindlustusmaaklerite ühtsete kutsestandardite arendamist,” loetles Tropp eesmärke.
  “Saan jätkata oma senise missiooni, kindlustusvõtjate huvide kaitsmist, natuke teise vaatenurga alt ja anda oma panuse Euroopa Komisjoni initsiatiivi rakendamisele Eestis, mille kohaselt peaks kindlustusvõtjate huvid olema samaväärselt kaitstud sõltumata sellest, kas nad omandavad kindlustuslepingu otse kindlustusseltsist või kindlustusmaakleri vahendusel,” selgitas Tropp.
  “On oluline, et kindlustusvõtjad oleks kindlustuslepingu sõlmimisel piisavalt informeeritud kindlustusmaaklerite pakutavast lisandväärtusest ja kindlustusmaakleritele oleks tagatud võrdsed võimalused kindlustusturul tegutsemiseks,” lausus ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.