Endine FI  juhatuse liige sai kindlustusmaaklerite liidu tegevjuhiks

18. august 2014, 00:00

Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu (EKML) uueks tegevjuhiks on alates 18. augustist endine Finantsinspektsiooni (FI) juhatuse kauaaegne liige Kaido Tropp.

“Kaido Troppi lisandumisega meie meeskonda astus liit suure sammu edasi, oleme professionaalne ja võrdväärne partner kõigis kindlustusvahendusega seonduvates küsimustes nii riigile kui ka teistele professionaalsetele erialaliitudele,” kommenteeris EKMLi juhatuse esimees Igor Fedotov.

Kaido Tropp oli kuni 2013 aasta lõpuni finantsinspektsiooni juhatuse liige ning Eesti esindaja Euroopa kindlustus- ja tööandjapensionide järelevalve asutuses. Enne seda oli ta kindlustusinspektsiooni peadirektor ja viimased 20 aastat olnud seotud kindlustussektoriga.

Eesmärgid paigas. Kaido Tropp näeb enda ees nelja peamist eesmärki. “Liidu toimivat koostööd nii riigi kui ka teiste professionaalsete osapooltega; kindlustusmaakleri kui kindlustusvõtja huvidest lähtuva professiooni tutvustamist kindlustusvõtjatele ja avalikkusele laiemalt; maaklerite vastavuskontrolli funktsiooni arendamist ning kindlustusmaaklerite ühtsete kutsestandardite arendamist,” loetles Tropp eesmärke.

“Saan jätkata oma senise missiooni, kindlustusvõtjate huvide kaitsmist, natuke teise vaatenurga alt ja anda oma panuse Euroopa Komisjoni initsiatiivi rakendamisele Eestis, mille kohaselt peaks kindlustusvõtjate huvid olema samaväärselt kaitstud sõltumata sellest, kas nad omandavad kindlustuslepingu otse kindlustusseltsist või kindlustusmaakleri vahendusel,” selgitas Tropp.

“On oluline, et kindlustusvõtjad oleks kindlustuslepingu sõlmimisel piisavalt informeeritud kindlustusmaaklerite pakutavast lisandväärtusest ja kindlustusmaakleritele oleks tagatud võrdsed võimalused kindlustusturul tegutsemiseks,” lausus ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. August 2014, 19:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing