Täna on muinastulede öö

1321-aripaev 30. august 2014, 09:52

Täna päikeseloojangu ajal süüdatakse randades lõkked, et tähistada muinastulede ööd.

Tänavuse Soome lahe aastaga kutsutakse inimesi jõude koondama meie ühise veekogu seisundi paremaks muutmiseks. Ka muinastulede ööle eestvedajad paluvad inimestel mõelda ja mõista, et meri, mis meid ühendab, vajab senisest rohkem hoidmist.

Muinastulede öö lõkete süütamise traditsioon sai alguse Eestis ja Soomes üle 20 aasta tagasi. 2009. aastast on veebikaardile muinastuled.ee kantud üle 3500 lõkkekoha ja üritusega on sest ajast ühinenud üle saja tuhande inimese Eestis ja naaberriikides.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. August 2014, 11:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing