Ehitusettevõtted otsivad parimat ehitusjuhti

01. september 2014, 11:27

Eesti Ehitusettevõtjate Liit kuulutab välja konkursi “Aasta Ehitaja 2014” eesmärgiga leida parim ehitusjuht, kelle tööd on tunnustanud nii töö tellija, arhitekt, projekteerija kui ka omaniku järelevalve teostaja.

“Aasta Ehitaja 2014” konkursi nominente on võimalik esitada kahes kategoorias: ehitusobjektid maksumusega kuni 1 miljon eurot ja ehitusobjektid maksumusega üle 1 miljoni euro. Nominente võivad esitada nii liitu (EEEL) kuuluvad kui ka mittekuuluvad ettevõtted ja ehitusobjektide tellijad.

Avalikule konkursile on oodatud osalema kõik ehitusjuhid, kellel on erialane kõrgharidus ja eelnev projektijuhtimiskogemus. Konkursi “Aasta Ehitaja 2014” tiitlile võib esitada nii peatöövõtu, kui ka alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt on valminud ajavahemikul: 02. oktoober 2013 – 01. oktoober 2014. Nominente saab esitada kuni 31. oktoobrini 2014.

EEEL kuulutab välja konkursi tulemused ja autasustab võitjat liidu aastalõpukoosolekul 2014. aasta detsembris.

EEEL valib parimat ehitajat alates 2009. aastast, muuhulgas on laiem eesmärk ehitaja ameti propageerimine ja oma ala parimate tunnustamine. Eelnevatel aastatel on tiitli võitnud:

Tarmo Pohlaku (2009) juhitud Tallinki büroohoone ehitus
Tiit Joosti (2010) juhitud Ämari lennubaasi ehitus
Arvo Kirotuse (2011) juhitud Reoveepuhastusjaama biofiltri ehitustööd
Keit Paali (2012) juhitud Tallinna Ülikooli Loomemaja NOVA õppehoone
Aivo Pedaku (2013) juhitud Viljandi Riigigümnaasiumi ehitustööd

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon, mis tegutseb eesmärgiga kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. EEELi kuulub 105 liiget.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2014, 11:36
Otsi:

Ava täpsem otsing