• Jaga lugu:

  LHV kärpis Tallinki aktsia hinnasihti

  LHV panga analüütikud kärpisid värskes analüüsis Tallinki aktsia hinnasihi varasema 80-90 eurosendi pealt 70-80 eurosendile, kuid jätsid hoia-soovituse muutmata.

  Ülevaates põhjendatakse, et üsna suure tõenäosusega võivad kolmanda kvartali tulemused olla võrreldes eelmise aasta sama perioodiga märkimisväärselt nõrgemad. Lisaks sellele nähakse aktsiahinnale lühiajalises perspektiivis „üsna suurt riski“, sest tuleva aasta esimeses kvartalis seistakse esimest korda silmitsi ka kütusekulu suurenemisega.
  Positiivse külje pealt tuuakse välja, et Tallinki lai haare aitab ettevõttel lisakulutusi konkurentidest paremini taluda. Samuti oodatakse, et laevakontsern lõikab kasu targemale ja paindlikumale hinnakujundusele tehtud jõupingutustelt.
  „Vaadates kaugemale praegusest ja tulevast aastast, ootame, et ettevõte hakkab oma tulusid tagasi võitma,“ märgiti analüüsis. „Kütusehinna tõus suurendab ka võimalusi, et pikemas perspektiivis kaob turult mõni konkurent. Samas kui kõrvale jätta sügavalt võlgades Linda Lines (kes tegelikult loodab kütuse määruse muutuselt kasu lõigata), ei näe me vähemalt lähiajal ei Viking Line’i ega Eckerö Line’i turult lahkumist.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Linnamäe grupi firma müüb kaitseväele 10miljonilise välihaigla
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ostab 10,2 miljoni euro eest 2. jalaväebrigaadile välihaigla Margus Linnamäe suurosalusega MM Grupi firmalt Semetron.
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ostab 10,2 miljoni euro eest 2. jalaväebrigaadile välihaigla Margus Linnamäe suurosalusega MM Grupi firmalt Semetron.