• Jaga lugu:

  Obama Eestis, Putin Mongoolias

  Venemaa president Vladimir Putin on visiidil Mongoolias, kus arutab president Tsakhiagiin Elbegdorjiga kahe riigi koostööd. Presidentide hommikune kohtumine toimus mongooliapäraselt jurtas, mis on ehitatud Ulan Batoris asuva riigipalee ühele korrusele.

  Putini sõnul on Venemaal ja Mongoolial ammuse ja tihedad sidemed ning näitena tõi ta relvavendluse - sel aastal möödus 75 aastat Vene-Mongoli vägede võidust Jaapani armee üle Halhõn Goli lahingus. Elbegdorj lisas omalt poolt, et kahe riigi suhted on teinud läbi ajaproovi ja karmid ajaloo katsumused.
  Putinit saadavad visiidil välsminister Sergei Lavrov, asepeaminister ja presidendi esindaja Kaug-Idas Juri Trutnev, Kaug-Ida arenguminister Aleksandr Galuška, loodusressursside ja ökoloogiaminister Sergei Donskoi, justiitsminister Aleksandr Konovalov, ehitus- ja kommunaalmajandusminister Mihail Menj, energeetikaminister Aleksandr Novak ja transpordiminister Maksim Sokolov. Samuti on Putini kaaskonnas Mongooliaga piirnevate regioonide kubererid ja suurkompaniide juhid, kel on seal ärisidemed.
  Suur rõhk visiidil on kahe riigi ärisidemete elavdamisel ja tugevdamisel. vahendas ITAR-TASS. Täna on Putinil lisaks kavas asetada lilled Georgi Žukovi mälestusmärgile ja külastada NSV Liidu marssali muuseumi.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.