Tööinspektsioon muudab struktuuri

03. september 2014, 10:28

Tulevast esmaspäevast muudab tööinspektsioon senist struktuuri, mille käigus koondatakse kolm regionaalset juhti.

Struktuurimuutust põhjendab inspektsioon üleminekuga maatriksjuhtimiselt funktsionaalsele juhtimisele. Regionaalsel põhimõttel tegutsenud inspektsioonidelt üleminek funktsioonipõhisele struktuurile loob tööinspektoritele, ametnikele ja teistele töötajatele võimaluse mobiilselt täita tööülesandeid kogu Eestis, mis suurendab tööinspektsiooni võimekust suunata lühiajaliselt ressursse ümber tegevusaladele ja maakondadesse, kus tööõnnetuste arv on oluliselt kasvanud, selgitas inspektsioon pressiteates.

Kõik regionaalsed kontorid ning tööinspektorite ametikohad jäävad alles, koondatakse kolm regionaalset juhti. Kodanike teenindamine ning töökeskkonna ja töösuhete nõuete täitmise järelevalve on tagatud ka edaspidi, lisas inspektsioon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2014, 10:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing