• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Guardtime lõi käed Ericssoniga

  Eestis asuv turvatehnoloogiat tootev idufirma Guardtime sõlmis koostöölepingu maailma suurima võrguseadmete tootjaga Ericsson AB. Ericsson kasutab firmat, et panna andmed liikuma turvalisemalt ja läbipaistvamalt.

  Ericsson, kelle klientide hulka kuuluvad sellised hiiglased nagu AT&T ning Vodafone Group, saab nüüd Guardtime’i tehnoloogiat kasutades reaalajas jälgida, kes ja mida nende võrkudes teeb, teatas Guardtime.
  Reaalajas jälgimine. Ericssoni teatel võimaldab koostöö neil teada saada, kui nende süsteemidesse on sisse häkitud.
  Kasutades Guardtime’i Keyless Signature Infrastructure’i (KSI) tehnoloogiat, saab Ericsson esimest korda suurel skaalal (big data) monitoorida reaalajas pilveüleseid tegevusi.
  “Digitaalses ühiskonnas on võimatu ennetada kuritegevust, kuid meil on võimalik muuta selle tuvastamine 100% kindlaks ning me saame reaalajas reageerida sellistele sündmustele,” ütles Guard­time’i tegevjuht ja kaasasutaja Mike Gault firma kodulehe vahendusel.
  Küberturvalisus on tõusnud viimastel nädalatel avalikkuse tähelepanu alla, kui teisipäeval teatas Apple, et häkkerid varastasid iCloudi sisse häkkides kuni 200 tuntud naise alastifotod, teiste hulgas Oscari-võitja Jennifer Lawrence’i pildid.
  Lisaks on häkkerite koordineeritud rünnakute alla sattunud USA suurpangad.
  Algus pronksiööl. 2006. aastal asutatud Guardtime’i KSI-tehnoloogiat hakati välja töötama 2007. aastal pärast pronksiöö häkkerite rünnakuid Eesti IT-süsteemidele. Tallinnas ja Silicon Valleys paikneva firma klientide hulka kuuluvad rahvusvahelised ettevõtted ja valitsusasutused.
  Guardtime oli aprillis Äripäeva koostatud edetabelis üks enim uusi töökohti loonud idufirma Eestis, suurendades oma tööjõudu 40 inimese võrra. Pooled neist said tööd Tallinna kontoris.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.