• Jaga lugu:

  Juncker avaldas volinikeks kandideerijate nimekirja

  Euroopa Komisjoni presidendiks saav Jean-Claude Juncker avaldas täna nimekirja neist, keda soovib näha ELi volinikena.

  Nimekirja peab tuleva nädala algul kinnitama Euroopa Liidu Nõukogu.
  Vytenis Andriukaitis (Leedu)
  Andrus Ansip (Eesti)
  Miguel Arias Canete (Hispaania)
  Dimitris Avramopoulos (Kreeka)
  Elzbieta Bienkowska (Poola)
  Alenka Bratušek (Sloveenia)
  Corina Vretu (Rumeenia)
  Valdis Dombrovskis (Läti)
  Kristalina Georgieva (Bulgaaria)
  Johannes Hahn (Austria)
  Jonathan Hill (Suurbritannia)
  Phil Hogan (Iirimaa)
  Vera Jourova (Tšehhi)
  Jyrki Katainen (Soome)
  Cecilia Malmström (Rootsi)
  Neven Mimica (Horvaatia)
  Carlos Moedas (Portugal)
  Pierre Moscovici (Prantsusmaa)
  Tibor Navracsics (Ungari)
  Günther Oettinger (Saksamaa)
  Maroš Šefcovic (Slovakkia)
  Christos Stylianides (Küpros)
  Marianne Thyssen (Belgia)
  Frans Timmermans (Holland)
  Karmenu Vella (Malta)
  Margrethe Vestager (Taani)
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.