Raido Neemre • 16. september 2014
Jaga lugu:

Jim Paulsen: investeerige Euroopasse

Mitte just eriti palavalt armastatud Euroopa on parim koht investoritele, kes soovivad USA kallitest aktsiahindadest eemalduda, kuna turg on odavnenud ning Euroopa Keskpank laiendab oma majanduse ergutamise meetodeid, selgitab Wells Capital Managementi investeerimisstrateeg Jim Paulsen.

„Ajal, mil Föderaalreserv on oma poliitikaid karmistamas, muudab Euroopa Keskpank seda leebemaks,“ märkis Paulsen. Tema hinnangul mööduvad eurotsooni aktsiad järgmise 12 kuu jooksul USA aktsiatest.

„Mulle väga meeldib, et Draghi ja teised poliitikud on üha agressiivsemalt hakanud majanduse ergutamise meetodite rakendamist peale suruma ajal, mil Euroopa turud on just odavnenud. Ma usun, et Euroopa regiooni kasv, mis on kukkunud keskmiselt 1%-ni, kasvab 2%ni,“ sõnas ta.

„Ma tõesti usun, et euro tugevneb dollari suhtes, seega jutt, et USA ja USA dollar on need, mille järele joosta, on pisut üle pingutatud. Me võime avastada, et võimalus peitub hoopis Euroopas,“ usub ta.

Eile kärpis OECD oma USA 2015. aasta majanduskasvu prognoosi 3,5%-lt 3,1%-le.

Jaga lugu:
Hetkel kuum