• Jaga lugu:

  Jim Paulsen: investeerige Euroopasse

  Mitte just eriti palavalt armastatud Euroopa on parim koht investoritele, kes soovivad USA kallitest aktsiahindadest eemalduda, kuna turg on odavnenud ning Euroopa Keskpank laiendab oma majanduse ergutamise meetodeid, selgitab Wells Capital Managementi investeerimisstrateeg Jim Paulsen.

  „Ajal, mil Föderaalreserv on oma poliitikaid karmistamas, muudab Euroopa Keskpank seda leebemaks,“ märkis Paulsen. Tema hinnangul mööduvad eurotsooni aktsiad järgmise 12 kuu jooksul USA aktsiatest.
  „Mulle väga meeldib, et Draghi ja teised poliitikud on üha agressiivsemalt hakanud majanduse ergutamise meetodite rakendamist peale suruma ajal, mil Euroopa turud on just odavnenud. Ma usun, et Euroopa regiooni kasv, mis on kukkunud keskmiselt 1%-ni, kasvab 2%ni,“ sõnas ta.
  „Ma tõesti usun, et euro tugevneb dollari suhtes, seega jutt, et USA ja USA dollar on need, mille järele joosta, on pisut üle pingutatud. Me võime avastada, et võimalus peitub hoopis Euroopas,“ usub ta.
  Eile kärpis OECD oma USA 2015. aasta majanduskasvu prognoosi 3,5%-lt 3,1%-le.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Combimill sai konkurentsiametist tehinguks loa
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.