• Jaga lugu:

    Europarlament: Kohver vabaks!

    Tunne Kelami algatusel nõutakse täna vastuvõetavas resolutsioonis Euroopa Liidu ja Venemaa suhetest ühe punktina Eston Kohveri viivitamatut vabastamist.

    Väliskomisjoni liige Tunne Kelam algatas Kohveri vabastamist nõudva paragrahvi Euroopa Rahvapartei fraktsioonis, sotsialistid ja liberaalid toetasid oma fraktsioonides sama sõnumit. 
    "Maksimum, mida EP saab teha, on avaldada oma resolutsioonis ühtselt ja selgelt solidaarsust Eestist röövitud EL kodanikuga ning nõuda tema viivitamatut vabastamist," ütles Kelam. "Mul on hea meel, et Kohveri teemal saavutati laiapõhjaline toetus."
    Kelam tõstis esile  EP realistlikku ja illusioonidevaba seisukohavõttu Venemaa tegevuse suhtes. "EP nimetab asju õigete nimedega, nagu "Venemaa otsene ja kaudne sõjaline sissetung Ukrainasse", "väljakuulutamata hübriidsõja pidamine" ning mõistab karmilt hukka Vene regulaarvägede kasutamise Ukrainas," ütles Kelam.
     
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Äripäeva TOPi võitja käibest kadus pea pool: kriisiaasta oli nagu äratuskell! Valmistuvad buumiks, palkavad 100 töötajat
Laevaehitusfirma LTH-Baasi käive vajus läinud aastal pea poole võrra, ka kasum vähenes võimsa tempoga. "
Laevaehitusfirma LTH-Baasi käive vajus läinud aastal pea poole võrra, ka kasum vähenes võimsa tempoga. "