Riik ettevõtja vastu

24. september 2014, 16:49

Tartu ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse ja innovatsiooni õppetooli juhataja Urmas Varblane tõstatas täna Äriplaanil küsimuse, missugune on riigi võimekus toetada ettevõtja pingutusi tuleval aastal.

Varblane ütles, et mõtles Äriplaani ettekandeid kuulates küsimusele, milline on ikkagi jõukohane kasv Eestile ja miks see nii väike on. "Palju asju liigub sinnapoole, et ettevõtjad tegutsevad hoolimata riigi pingutustest teatud valdkondades," märkis Varblane. "Nii see ei tohiks olla."

Varblane ütles, et soovib riigilt näha palju enamat haldusvõimekust ja koordinatsioonivõimekust.

Varblane märkis, et Vene kriis on ettevõtjatele kontroll, kuidas on riskijuhtimisega tegeletud: kas plaan A, B ja S on olemas. "See on puhastustule periood. Selle tulemusena muutub ettevõtete riskijuhtimine paremaks."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. September 2014, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing