• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevõtluskonkurss kui turundus

  Kontaktide leidmine uutel turgudel on eksportijale ­väga keerukas ja aeganõudev protsess ning loomulikult on igasugune heas mõttes “pildil olemine” seejuures väga oluline.

  Üks paremaid väljundeid turunduses on ettevõtluskonkurssidel osalemine. Sealne tunnustus ettevõtjale leiab suurt kajastamist.
  Meie ettevõttele on ettevõtluskonkursid olulised ka see­pärast, et panustame tootearendusele ja innovatiivsusele. Seega on väljund konkursside kaudu teatud mõttes parim suunanäitaja, sest innovatiivsust hinnatakse konkurssidel kõrgelt, eriti välismaal. See aitab ühtlasi viia sõnumit uute, keskkonnasäästlikumate, turvalisemate ja efektiivsemate lahenduste kohta paremini nii meie klientide kui ka lõpptarbijateni.
  Konkursid aitavad tekitada nõudlust meie toodete järele.
  Nii Eestis kui ka välismaal. Oleme osalenud ettevõtluskonkurssidel nii Eestis kui välismaal – kas siis sellepärast, et oleme seal riigis juba esindatud või tahame esindatud saada.
  Eestiski on ettevõtluskonkursid hoo sisse saanud. Neid ei ole vähe, aga kindlasti on arenguruumi nende korralduses, valdkondade valimises jne.
  Konkursil pälvitud tunnustust kui sellist on raske hinnata. See on hindamatu väärtus, mis võib ühelt poolt olla ettevõttele esimene vundamendikivi majaehitusel, kuid teisalt kroonijuveel kogu ettevõtte tegevuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.