• Jaga lugu:

  Milder: arusaamatu, miks Baltika aktsia nõrk on

  Baltika aktsia on sel aastal üle 10 protsendi langenud. Foto: Andras Kralla, Äripäev

  Baltika juhi Meelis Milderi jaoks on kummaline, miks Baltika aktsiahind pärast mitmeid häid tulemusi ikka nii nõrk on.

   „Selle langemise kohta ei arva ma suurt mitte midagi. Me mõnes mõttes oleme loobunud igasugusest oma tulemuste ja aktsiahinna seose otsimisest. Turg on väga väike, turg on väga spekulatiivne. Lihtne loogika ütleb seda, et kui sa järjest avaldad positiivse sisuga teateid, siis võiks eeldada aktsiahinnale stabiilsust,” ütles Milder.
  „Me avaldasime väga tugevad juuli tulemused, väga tugevad augusti tulemused, väga tugevad kolmanda kvartali müügitulemused, võtsime sisse aktsionäridelt 3 miljonit eurot lisaraha investeeringute jaoks. Ja kogu selle tulemusena on aktsia hind 10 protsenti langenud. Kas teie näete siin loogikat? Meie ülesanne loomulikult ei ole tegeleda aktsiahinna tõstmisega eraldi,” lisas ta.
  Milder ei näe Baltika korraldatud lisaemissioonides põhjust, miks aktsiahind on langenud.
  "Ma ei oska öelda, miks peaks lisaemissioonid aktsionäre ehmatama. Viimase kolme aasta jooksul, kui oleme aktsionäridelt raha sisse võtnud, oleme praktiliselt sama palju raha pankadele tagasi maksnud. See on olnud meie enda teadlik valik ja pikaajalisem kokkulepe meid finantseerivate pankadega. Praeguse trendi jätkudes oleme pooleteiste aasta pärast laenuvaba ettevõte. Ja see on suuraktsionäride poolt toetatud suund," ütles ta.
  Ainuke investeerimispank, kes täna Baltika aktsiale hinda määrab on LHV, kelle hinnasiht aktsiale on 0,75-0,85 eurot. Täna lõunapaiku kauples Baltika aktsia 0,47 eurol.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.