Mariliis Pinn • 16. november 2014
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse AS.
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse AS.  Foto: Veiko Tõkman

Keemiatööstus on lai: lõhkeainetest toidutööstuseni. Igaühel on võimalus olla edukas omas nišis. Vaata Äripäeva Keemiatööstusettevõtete TOPist, kes olid mullu edukamad.

Keemiatööstusettevõtete TOP aastal 2013

 

kohtfirma nimitegevusvaldkond1.Orica Eesti OÜ1lõhkeaine tootmine2.Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus ASteadus- ja arendustegevus3.–4.Hermseal ASvärvid, lakid, viimistlusvahendid3.–4.crystalsol OÜkeemiatooted5.Henkel Makroflex ASvärvid, lakid, viimistlusvahendid6.Cambrex Tallinn ASteadus- ja arendustegevus7.Akzo Nobel Baltics ASvärvid, lakid, viimistlusvahendid8.APChemicals OÜautokeemiatooted9.Portlif Grupp OÜpuhastatud naftatooted10.Eesti Energia Õlitööstus ASpuhastatud naftatooted11.Mayeri Industries ASseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid12.JOIK OÜkosmeetikatooted, lõhnaküünlad13.Baltiachemi OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid14.Takeda Pharma AS1, 6põhifarmaatsiatooted15.Saybolt Eesti ASteimimine ja analüüs16.Vipis OÜerinevad loodustooted17.Solis BioDyne OÜvalgud jm bioproduktid18.Icosagen AS2teadus- ja arendustegevus19.–20.Kiviõli Keemiatööstuse OÜtoornafta tootmine19.–20.Chemi-Pharm AS2seebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid21.Tallinna Farmaatsiatehase ASravimid jm farmaatsiatooted22.ESTKO AS2seebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid23.Tikkurila ASvärvid, lakid, viimistlusvahendid24.Nordic Group OÜautode klaasipuhastus- ja jahutusvedelikud25.–26.REMEI Baltica OÜkeemiatooted25.–26.Autopaint OÜvärvid, lakid, viimistlusvahendid27.Interchemie Werken De Adelaar Eesti ASravimid jm farmaatsiatooted28.Krimelte OÜ2värvid, lakid, viimistlusvahendid29.–32.Leios OÜmaaküttevedeliku tootmine29.–32.Novotrade Invest ASorgaanilised põhikemikaalid29.–32.Eskaro ASvärvid, lakid, viimistlusvahendid29.–32.Analiit-AA OÜteimimine ja analüüs33.Orto ASparfüümid, seebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid34.Holz Prof OÜkeemiatooted35.Kemet RV OÜvärvid, lakid, viimistlusvahendid36.VKG Oil ASpuhastatud naftatooted37.Ekmanni Tootmine OÜnaha- ja jalatsihooldusvahendid38.Amello Grupp OÜvärvid, lakid, viimistlusvahendid39.T-Puhtax OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid40.Molycorp Silmet ASanorgaanilised põhikemikaalid41.Ingli Pai OÜerinevad loodustooted42.Nanoformula OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid43.–44.Careria OÜparfüümid, tualetitarbed43.–44.LABAS ASteadus- ja arendustegevus45.Skandian Grupp OÜorgaanilised põhikemikaalid46.Kivirand OÜplasti tootmine algkujul47.Besur OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid48.Rexest Grupp OÜplasti tootmine algkujul49.Epokate OÜvärvid, lakid, viimistlusvahendid50.–51.Eastman Specialties OÜorgaanilised põhikemikaalid50.–51.Green Nature OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid52.Vekker OÜvärvid, lakid, viimistlusvahendid53.PUR-Estonia OÜplasti tootmine algkujul54.SunWash Technologies OÜseebid; pesemis-, puhastus- ja poleervahendid55.Hesta Chemicals OÜkeemiatooted    1 majandusaasta erineb kalendriaastast  2 konsolideeritud  6 2012. a majandusnäitajad on korrigeeritud kalendriaastale vastavaks 

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt